Gebouw met wand en dakpanelen

Voordelen dak- en gevelpanelen

Van de Kamp Dak- en Wandbeplating maakt gebruik van zeer hoogwaardig materiaal. Al onze geïsoleerde dak- en gevelsystemen worden vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en geavanceerde productieapparatuur en voldoen aan de strengste normen voor kwaliteitscontrole. Het resultaat is langdurige betrouwbaarheid en een lange levensduur wat vele voordelen met zich mee brengt.

Prefab-systeem

De panelen zijn voorzien van een unieke FIREsafe en FIBREfree isolatiekern van PIR (polyisocyanuraat). De isolatiekern is fabrieksmatig opgeschuimd tussen twee staalplaten waarbij de plaat aan de buitenkant is bestand tegen weersinvloeden. De binnenplaat kan met diverse coatings worden afgewerkt, afhankelijk van de toepassing van het gebouw (voedselverwerking, zwembaden, agrarische milieu’s en dergelijke). Het resultaat is een enkelvoudig gevel- of dakcomponent in plaats van een oplossing van meerdere losse onderdelen.

Kwaliteitsgarantie

Gezien de vele verschillende eisen die tegenwoordig worden gesteld aan professionals in de bouw biedt van de Kamp Dak- en Wandbeplating garantie op alle belangrijke prestatiegebieden van de producten uit het assortiment. Onder de garantie valt aantasting door corrosie, chemische aantasting, ultraviolette straling, vocht en slijtage voor maximaal veertig jaar (in bepaalde geografische zones). De eigenaar weet hierdoor zeker dat het gebouw er goed blijft uitzien, jaar na jaar. Het thermisch rendement en de bouwkundige eigenschappen van de panelen zijn gegarandeerd voor periodes langer dan 25 jaar.

Gevelpanelen aanbrengen gebouw

Eenvoudige en snelle montage

De panelen zijn snel en eenvoudig te installeren met behulp van mechanische hefapparatuur en een installatieproces met enkelvoudige bevestiging. Dankzij de hoge installatiesnelheid neemt het risico op ongelukken af, omdat er minder tijd op hoogte wordt gewerkt. Het betekent ook dat het gebouw sneller weerbestendig is, zodat de binnen- en buitenafwerking ook eerder kan beginnen. Er is dus minder vertraging en er zijn minder vaklieden nodig, waardoor de totale bouwtijd en bouwkosten aanzienlijk afnemen

Gegarandeerd luchtdicht & weerbestendig

Een van de grootste oorzaken van warmteverlies of opwarming van gebouwen is een gebrek aan luchtdichtheid. De superieure voegen van onze panelen zorgen ervoor dat de dak- en gevelsystemen luchtdicht en weerbestendig blijven gedurende de levensduur van het gebouw.

Gevelpanelen aanbrengen gebouw

Brandgedrag

De geïsoleerde panelen met PIR-kern presteren uitstekend bij testen met betrekking tot het brandgedrag ontwikkeld voor regelgeving maar ook tijdens grootschalige tests van de verzekeringssector en andere organisaties.

Duurzame & Energiebesparende gebouwoplossingen

Van de Kamp Dak- en Wandbeplating gebruikt materialen waarmee projecten kosteneffectiever en duurzamer worden en dus een hogere beoordeling krijgen volgens de diverse milieubeoordelingsmethoden. Dankzij de kennis kunnen we efficiënte, energiebesparende en toekomstgerichte oplossingen voor gebouwen aandragen.

Een uitdagend project

Het was misschien wel één van ons uitdagendste projecten uit het bestaan. Maar wij hebben met trots 5 jaar geleden dit prachtige huis mogen bekleden met een Resitrix EPDM.

Rubberhouse in Almere op TV!

Rubberhouse project Almere