Gebouw agrische sector met sandwichpanelen

Agrarische dak- en wandbeplating

De geïsoleerde sandwichpanelen worden vanwege hun flexibiliteit, vele mogelijkheden en uitstekende thermische en brandwerende eigenschappen verwerkt in een breed scala aan gebouwen binnen de utiliteitsbouw. Binnen het assortiment heeft van de Kamp Dak- en Wandbeplating sandwichpanelen die speciaal geschikt zijn gemaakt voor gebruik in agrarische gebouwen.

De binnenzijde van deze panelen is afgewerkt met een speciale FARMsafe coating die uitermate geschikt is voor agressieve agrarische milieus. Deze sandwichpanelen bieden een zeer aantrekkelijke economische en duurzame oplossing en hebben betrouwbare thermische prestaties zodat condens aan de binnenzijde kan worden uitgesloten.

Agrarische dak- en wandbeplating

De voordelen van sandwichpanelen zijn onder meer dat zij geïntegreerd kunnen worden in traditioneel ontworpen bouwprojecten alsmede dat ze een grote bijdrage kunnen leveren aan bijvoorbeeld bouwprojecten de klimaatneutraal of zelfs een klimaatpositief ontwerp hebben. Al onze producten dragen bij aan het behalen van een beoogd label op het gebied van duurzaamheid.

Dakafwerking met een sinusvormige buitenschaal

Traditioneel wordt in de agrarische sector vaak gekozen voor een dakafwerking met een sinusvormige buitenschaal (golfplaten). Daarom levert van de Kamp Dak- en Wandbeplating geïsoleerd golfplaatpaneel.

Agrische sector sandwichpaneel

Kenmerken geïsoleerd golfplaatpaneel

  • 100% thermische prestatie van Rc = 2,2 tot 4,1 m² K/W
  • Variabele schone eindoverlap van 10 mm tot 300 mm
  • Binnenzijde standaard voorzien van Bright White Polyester staalplaat en kan optioneel worden uitgevoerd in staalplaat met FARMsafe, FOODsafe of AQUAsafe coating
  • Breed assortiment aan accessoires beschikbaar, zoals geïsoleerde goten en afwerkprofielen
  • Fabrieksmatig aangebrachte weersbestendige afdichting in de langsoverlap bij paneellengten tot 17.500 mm.

Een uitdagend project

Het was misschien wel één van ons uitdagendste projecten uit het bestaan. Maar wij hebben met trots 5 jaar geleden dit prachtige huis mogen bekleden met een Resitrix EPDM.

Rubberhouse in Almere op TV!

Rubberhouse project Almere