Geisoleerde dak- gevelpanelen

Geïsoleerde dak- gevelpanelen

De eenvoudigste, snelste en meest kosteneffectieve strategie om het energieverbruik voor verwarming en koeling te verminderen is het gebruik van geïsoleerde dak- en gevelsystemen. Dankzij het uitstekende thermische rendement van de door ons gebruikte geïsoleerde panelen kunt u tot maar liefst 30% meer energie besparen ten opzichte van traditionele isolatiesystemen.

De commerciële en industriële dak- en gevelsystemen bieden een uitgebreide reeks gebouwoplossingen voor verticale en horizontale geveltoepassingen en voor platte en hellende daktoepassingen.

Maatwerk in dakpanelen

Dankzij het brede assortiment accessoires is het mogelijk om een opvallend gebouw met unieke bouwkundige kenmerken te creëren. De geïsoleerde panelen zijn verkrijgbaar in meerdere profielen, afwerkingen, kleuropties en breedtes en bieden hiermee veel creatieve vrijheid voor maatwerk. Alle panelen zijn eenvoudig te combineren met traditionele bouwmethoden en integreren moeiteloos in vele bouwsystemen.

Superieure thermische isolatiewaarden

De geïsoleerde panelen hebben een FIREsafe & FIBREfree PIR-isolatiekern. De unieke samenstelling garandeert een superieur thermisch rendement, zowel in warme als koude klimaten. De panelen worden aan de buitenkant van het gebouw gemonteerd en vormen een thermische schil die niet alleen temperatuurverlies van binnenuit vermindert, maar ook temperatuurverhoging van buitenaf voorkomt. De gesloten celstructuur van het isolatiemateriaal voorkomt het binnendringen van vocht. Dit garandeert een levenslange thermische betrouwbaarheid, zonder veroudering of verslechtering.

Gegarandeerd luchtdicht & weerbestendig

Een van de grootste oorzaken van warmteverlies of opwarming van gebouwen is een gebrek aan luchtdichtheid. De superieure voegen van onze panelen zorgen ervoor dat de dak- en gevelsystemen luchtdicht en weerbestendig blijven gedurende de levensduur van het gebouw.

We garanderen:

  • Continue isolatie zonder spleten of onderbrekingen;
  • Laag energieverbruik en lage exploitatiekosten;
  • Uitzonderlijke U-waarden en betrouwbaarheid;
  • Lage CO2 -emissies;
  • 3 m3/hr/m2 luchtdichtheid gegarandeerd bij 50 Pa over het volledige gebouw indien opgebouwd uit geïsoleerde panelen. Afhankelijk van nauwkeurige montage en detaillering kan een hogere luchtdichtheid worden bereikt.

Een uitdagend project

Het was misschien wel één van ons uitdagendste projecten uit het bestaan. Maar wij hebben met trots 5 jaar geleden dit prachtige huis mogen bekleden met een Resitrix EPDM.

Rubberhouse in Almere op TV!

Rubberhouse project Almere